BerlinLine – Groups & incentives

Hét adres voor iedereen die Berlijn wil bezoeken! Hoe kunt U de tijd die U in de duitse hoofdstad wilt doorbrengen zo optimaal mogelijk benutten? BerlinLine biedt U deskundige, informatieve en tegelijkertijd amusante rondleidingen door de stad. Soms van korte duur - omdat U weinig tijd heeft - of een hele dag, U kunt zelf bepalen, hoe U het wilt hebben.

BerlinLine helpt U bij alle voorbereidingen die nodig zijn, om van Uw verblijf in Berlijn een onvergetelijke tijd te maken. Bij de keuze van het hotel en het juiste vervoer geven we U graag advies of wij regelen alles voor U, al naar wens.

BerlinLine stelt voor U een eigen programma samen. Thema's zoals cultuur, sport, architectuur of geschiedenis - wij bedenken altijd nóg wel wat om van Uw programma voor Berlijn iets buitengewoons te maken!

Door onze grote ervaring op het gebied van het toerisme in Berlijn is het voor het team van BerlinLine geen probleem een breed aanbod aan programma's en verschillende activiteiten voor Uw verblijf in Berlijn aantebieden.

BerlinLine beschikt over specialisten voor bedrijfsuitstapjes, excursies van volkshogescholen, pedagogische instanties en kunstverenigingen, die groepsreizen met een speciaal thema begeleiden. Andere collega's houden zich met politiek en/of geschiedenis bezig.

Het team van Berlinline brengt u met plezier naar de interessantste, actueelste en leukste shows, naar de fascinerendste toneelopvoeringen en schouwburgvoorstellingen, maar ook naar de spannendste sportevents en amusantste cabaretvoorstellingen, in de „lekkerste“ restaurants en authentiekste of origineelste cafe's.

BerlinLine houdt van Berlijn!

Aanbod BerlinLine

 • Bemiddeling van gidsen voor rondleidingen en wandelingen door Berlijn en Potsdam
 • Paleis- en museumsrondleidingen
 • Incoming-Service zoals
  Bemiddeling bij de keuze van een hotel,
  Reservering van restaurants, schouwburgen, sportevenementen enz.,
  Bemiddeling bij bus- en limousineservice,
  Organisatie van fietstochten e.d.,
  Organisatie van feesten en feestelijke avonden,
  Bootstochten over de Spree en de Havel